UDTALELSER FRA

GLADE KUNDER

Vi vil gerne booke dig som solo dj, ikke fordi vi ikke gerne vil booke Danoix, men vi er et ældre publikum og jeg “frygter” for at Danoix, som jeg oplevede til min søns Anton´s  bryllup, får gæsterne til at gå så meget amok at de brækker arme og ben.
Jakob Zeuten

Bæredygtighedschef, Nemlig.com

Mange tak for din og din dygtige saxofonist indsats til min kones fødselsdag. 

I spillede fantastisk musik og skabte kongestemning. Alle har rost jer til skyerne. 

Det var bare høj klasse.

Kim Pihl

XO Shipping

Nick Coldhands var med til at planlægge og udføre en perfekt aften for vores 250 ansatte I Momondo. Han gav os, med en saxofonist og en Cubansk percussionist, en fantastisk aften!

Nick er en sand professionel, en fantastisk dj, og vi ser frem til at få ham til at spille for os igen!

Pernille Trolle Brøgaard

Director Product Management, Momondo

Nick spillede til vores bryllup I Frederiksbegs Have, Paradehuset.

Vi ønskede os en fest, og det skal jeg love for vi fik!
Dansegulvet var fyldt fra start til slut. Nick skabte den fineste stemning og blev blevet nævnt af mange på den fineste dag, til den bedste fest i vores liv.

Vi giver Nick de varmeste anbefalinger, og skal helt sikkert bruge hans evner igen.

Tina Iversen

Leder, OPUS Valby

Nick Coldhands spillede til vores bryllup, og det var helt fantastisk!

Hans mix gjorde festen helt speciel. Han ramte bare dansegulvet og ikke mindst publikummet spot on.

Loba Van Heugten

Brud og musikelsker

Skal du have en rigtig fest så overlad musikken til Nick Coldhands. Det bliver ikke bedre!!

Jesper Uggerhøj

Administrerende direktør, Løgismose/Meyers

Nick kom og gav den gas til vores sommerfest. Han var perfekt til at læse folket og dansegulvet var pakket fra start til slut. Og så er han en superfin fyr.

Klar anbefaling her fra!

Søren Christensen

Partner, Robert/Boisen & Like-mind

Nick formåede at skabe rammen for det videste dansegulv til vores bryllup. Unge som gamle flokkedes til dansegulvet, der ikke stod tomt I noget af den tid han var der.

Super sød pg proffessionel DJ.

Maj Rusbjerg

Lykkelig brud Ltd.

Den fedeste aften på Søllerød kro med sublim service og mad, blev perfekt flankeret af Dj Coldhands. Han formåede det umulige at få hele festen på benene (selv de stivbenede) og holdt os på dansegulvet i timevis. Han læste sit publikum perfekt og ramte musiksmagen spot on.

Hvis du vil sikre dig en fuldtræffer af en fest, som gæsterne taler om i årevis, er Dj Coldhands, “your man”.

Pia Rosholm

Advisor, Københavner boliger

Nick Coldhands spillede til mit udendørs bryllup! Nick tilgodeså det brede internationale publikum og plejede den romantiske stemning. Thumbs up med at overholde aftaler samt den gode og klare kommunikation, hvilket betyder alti den sidste ende.

Aftens mest elegante leverance ift. tid, timing og tone

Khoa Dang Ngo

Cand. arch. MAA

Vi havde fået anbefalet Nick (kendte ham ikke i forvejen) men jeg havde fået af vide, at han kunne få alle op af stolene. Det lykkes 100%. Gamle som unge svingede hinanden rundt i over 4 timer. Han præsterede at ramme alle med hans mix af musik og jeg må indrømme, at selvom det var vores bryllup, så har jeg aldrig været til en fest, hvor dansegulvet konstant var fyldt på den måde. Han spillede en afgørende rolle til vores bryllup fordi at det var vigtigt for os, at vores gæster ville danse og have det sjovt med os den dag.

Bedste DJ vi har oplevet!!!!

Louise Scheel

Talent Acquisition & Retention Manager

Det var en fed aften og nat Nick gav os. For det første gav han mig stor tryghed ift arrangementet. Han var nem at kommunikere med, skarp, positiv, professionel og gjorde alting nemt. Han havde styr på sit allerede månederne før og på selve dagen, og det gav mig god ro.

Da vi så startede festen, var det også ham der på vores ønske lagde ud med brudevalsen som vi åbnede ballet med og med perfekt timing startede han festen og dansemusikken lige efter.

Musikken der blev spillet var superfed, energien var i top og han gav god plads til muntre og festlige gæster der havde musik ønsker. Jeg kan ikke takke ham nok for en god aften, en super stemning og i det hele taget at have ‘ja-hat’ på og ‘alt-er-muligt’ vibe med sig.

Tak, Nick.

Julie Bertelsen

Sanger

Danoix referencer

Waauw for en fest!

Alle uden undtagelse fra vores fest har rost jer til skyerne. Det var så fantastisk en oplevelse at gå fra en vidunderlig dag, aften med middag, og så danse brudevals, og det var vitterligt på det perfekte sekund at musikken blev skudt i gang, præcis som brudevalsen sluttede, og så var der gang i dansegulvet, lige til den lyse morgen.

De varmeste anbefalinger herfra, tusinde tak til jer, for at være en fest, vi glæder os til næste gang vi skal fejre noget, hvor vi helt klart vil bruge jer igen!

De kærligste hilsner

 

Jeff & Amalie Larsen, brudepar.

En stor tak til Danoix – for fabelagtig god underholdning til Mercedes- Benz CPH Kick-Off 2018. Skal I holde fest, så fremtryller d’Herrer den cooleste stemning både under maden og når der skal danses.

De er allerede booket til dén næste fest igen. It’s art!

Fleur Bloch-Heby

CEM / Marketingchef, Mercedes-Benz CPH A/S

Vi kan hos One Event Designers på det varmeste anbefale Danoix. De giver DJ’ settet en ny dimension som man ellers kun oplever på eksklusive klubber, hvilket giver enhver fest et stort løft i forhold til energi, dynamik og et fyldt dansegulv. Ud over at de er dygtige musikkere, er de også imødekommende og dialogen med dem bærer præg af at de bare gerne vil være med til at skabe den bedst mulige fest for kunden. Vi booker dem næste gang vi har mulighed for det! 

Med venlig hilsen

Stefan Olsen

Event Designer, One Event Designers

Vi bookede Danoix til vores julefrokost, og jeg har aldrig set så mange danseglade mennesker efter de startede festen. Danoix er perfekte til at underholde både til middagen , og når der skal danses. Danoix er allerede booket til vores to arrangementer næste år.

Jeg kan anbefale Danoix til alle arrangementer.

Mariann Trolledahl

Ejendomsmægler / Ansvarlig indehaver, Nybolig

Vi har i danbolig brugt Daniox til vores receptioner, til store fester og mindre arrangementer. De formår at mærke stemningen og sætte det musik på der er behov – både når det skal være loungestemning og når der er behov for et brag af en fest med fyldt dansegulv. Kombinationen af DJ og live musikanter – saxofon og conga trommer – fuldender arrangementerne.

Vi kan varmt anbefale Daniox til en hver begivenhed.

Alice Lotinga

Indehaver, Danbolig

BOOK NICK COLDHANDS TIL DIT ARRANGEMENT