BOOK DJ NICK COLDHANDS

HVIS MUSIKKEN ER EN PRIORITET FOR DIN FEST

Book DJ Nick Coldhands hvis dine gæster skal huske din fest, som den perfekte fest med den helt rette musik, der fik alle ud på dansegulvet!

Musik til brylluppet. Musik til fødselsdagen. Musik til firmafesten. Mulighederne er mange.

Alle arrangementer vil blive behandlet individuelt og med stor omhu. Her på siden kan du vælge at se og høre mere omkring de forskellige typer af arrangementer. Om det er booking af musik til et bryllup du skal afholde, en fødselsdag eller en firmafest. Er der ikke den type arrangement du søger, kontakt Nick Coldhands herunder med beskrivelse af indhold i en mail. Så vender vi tilbage til dig.

Kommunikationen omkring musikvalget til en fest eller et arrangement er essentielt, og derfor er det fast kutyme at sende en inspirationsliste inden festens start, så der er mulighed for at ramme den helt rigtige feststemning, specialdesignet til netop dit billede af hvad en god fest skal indeholde.  Naturligvis er det muligt at komme med ønsker mens Dj Nick Coldhands spiller, i den udstrækning at det bidrager til den gode dansefest.

Der er også mulighed for at booke Dj Nick Coldhands med både saxofon og perkussion og give festen og stemningen et ekstra løft med levende musik. Her vil trioen Danoix kunne bookes. Læs mere om hvem Danoix er herunder.