Bryllup

Et bryllup er en af de største begivenheder i livet. Der skal være styr på tøjet, lokationen, maden og selvfølgelig også på musikken. 

Stemningen på den store dag bliver i høj grad sat af musikken. Under receptionen, middagen og den efterfølgende dansefest. Musikvalget spiller en ekstra stor rolle på den store dag og skal selvfølgelig have en høj prioritet. Skab den helt rette stemning med Dj Nick Coldhands, eller udvid med levende musik der kombinerer Dj, saxofon og percussionist. For yderligere information se fanebladet “Danoix” for mere info omkring dj/levende musik til festen. 

For Nick Coldhands er bryllupsfester en speciel nydelse at spille til, og han har spillet til langt over 400 bryllupper igennem sin karriere, som han betegner som den ultimative fest en dj kan medvirke til. 

Nick Coldhands sikrer altid et optimalt resultat på baggrund af en god samtale, hvor man finder den helt rigtige løsning mht. spilletid, lyd og lys, samt den røde tråd i forhold til indholdet omkring musikken til festen.

 

Pris på denne type arrangement afhænger af forskellige faktorer :

  • Antallet af deltagere til festen
  • Hvor skal brylluppet afholdes
  • Hvor mange timer skal jeg spille